De bedste strømpebukser i forbrugertest

Hvis du af og til går med strømpebukser, kender du helt sikkert til frustrationen, når man kigger ned af sit ben og til sin store skræk opdager, at strømpebuksen er løbet! Hvad gør du nu?!

Medmindre du har taget et par ekstra strømpebukser med i tasken, skal du resten af aftenen rende rundt med strømper, der er løbet, og det ser altså bare ikke særlig godt ud!

Her får du imidlertid et bud på, hvilke strømpebukser du skal vælge for at slippe for denne irritationsfaktor!

Er de dyreste virkelig også de bedste?

Hvis du ofte har oplevet at ødelægge dine strømpebukser, har du sandsynligvis også forsøgt dig med dyrere modeller. I nogle tilfælde har du måske haft succes med denne investering, og i andre tilfælde har du vurderet, at du faktisk lige så godt kan købe de allerbilligste modeller, fordi ”de går jo i stykker alligevel! ”

Nu er der imidlertid blevet lavet en grundig undersøgelse og forbrugertest af strømpebukser i forskellige prisklasser af TV2.no, og konklusionen er, at ja, de dyreste ér de bedste!

De dyrere modeller i testen holdt nemlig bedre, de var mere behagelige at have på, og desuden kom der ikke så let huller eller sorte striber på disse dyrere udgaver!

De bedste modeller var 3 gange så holdbare som de billige udgaver

Da man skulle teste holdbarheden af de seks forskellige typer strømpebukser i forskellige prisklasser, kiggede man på elasticiteten og slidstyrke. Her viste det sig, at de bedste modeller – som altså også var de dyreste, der blev testet – kunne holde til hele 3 gange så meget som de andre udgaver!

Man testede, hvor meget strømpebukserne kunne holde til, før der gik hul i dem, samt hvor stærk elastikken i dem var, og i begge tilfælde var de to dyreste udgaver altså væsentlig bedre end de andre strømpebukser, der blev testet.

Til gengæld gør det tilsyneladende ingen mærkbar forskel, om dine strømpebukser har kostet 20 eller 50 kroner.

Så snart vi befinder os i den billigere ende af skalaen, kan de holde til lige meget, så hvis du alligevel ikke vil købe de dyrere – og væsentligt bedre – strømpebukser, kan du lige så godt satse på de allerbilligste. Så er der også bedre råd til at købe nye, når de gamle går i stykker efter et par timer!

Oroblu er bedst i test

Et af de par, der blev testet var fra mærket Oroblu.

Sammen med dem fra det kendte mærke Wolford klarede disse sig bedst i test, og det er altså et godt valg, hvis du er på udkig efter et par holdbare og behagelige strømpebukser!

Strømpebukser er tricky at vælge, da de gerne skal være utroligt holdbare i forhold til mængden af materiale, og derfor er det altså ikke ligegyldigt, hvilke strømpebukser du vælger. I modsætning til hvad man nogle gange kunne gå og tro, er der altså god mening i at investere i nogle ordentlige strømpebukser, da de holder til væsentligt mere end de billigere udgaver.

 

You may also like...