Hvor længe holder cowboybukser? + 5 tips til at passe på dem

Holdbarheden på cowboybukser kan være meget forskellig. Det afhænger af, hvilken kvalitet du har købt, hvor ofte du bruger dem, og hvor godt du passer på dem. Nogle cowboybukser kan derfor holde et år, hvor andre kan holde flere år.

 

Hvordan du passer på dine cowboybukser, har en stor betydning for, hvor længe de holder. Du får derfor her 5 tips til, hvordan du passer bedst muligt på dine cowboybukser, så de holder længere.

1# Gå efter cowboybukser med tunge materialer

Inden du overhovedet køber dine cowboybukser, er det vigtigt at overveje, hvad det er for en model, du køber. Går du efter cowboybukser med tunge materialer, får du typisk et par bukser, der kan holde længere.

 

Er det et par tunge cowboybukser, vil materialet typisk være tykkere. Det betyder, at du har mere materiale, du kan slide igennem, før de ikke kan mere.

 

2# Vask dine cowboybukser rigtigt

Når du har anskaffet dig et par gode cowboybukser, er det vigtigt, at du vasker dem rigtigt. Mange tror, at man skal vaske sine cowboybukser så lidt som muligt. Det er dog ikke rigtigt. Der kan nemlig samle sig en masse skidt, snavs og sved, som kan sætte sig i stoffet. Bliver det siddende, kan det være med til at slide mere på bukserne.

 

Det næste tip kommer fra 2trendy.dk:
Når du skal vaske dine cowboybukser, er det bedst at vaske dem i koldt vand fx i et badekar. Alternativt kan du køre e skåneprogram i vaskemaskinen. Derudover er det en god idé at undgå skyllemiddel.

 

3# Lufttør dine cowboybukser

Når du har vasket dine cowboybukser, skal du undgå at putte dem i tørretumbleren. Det er nemlig også noget, der kan slide på dine bukser. Tørretumbleren kan også få dine cowboybukser til at krympe.

 

En tur i tørretumbleren kan i værste tilfælde gøre, at du ikke kan passe dine cowboybukser mere. Det vil selvfølgelig være rigtig ærgerligt. Vælg derfor i stedet at hænge dem til lufttørring. Det slider langt mindre på dine cowboybukser.

 

4# Reparer dem, når det er nødvendigt

Der kan fra tid til anden være behov for reparation af dine cowboybukser. Det kan fx være, at der er gået hul i en lomme, at skridtet er blevet slidt eller noget helt andet. Det er en god idé at gribe ind, så tidligt som muligt.

 

Ignorerer du evt. huller eller voldsomt slid, vil det kun blive værre. Du kan derfor forværre holdbarheden markant, hvis du ikke reparerer dem, når det er nødvendigt.

 

5# Hav flere par, du kan rotere imellem

En måde, du kan passe bedre på dine cowboybukser, er ved at have flere forskellige par, du kan rotere imellem. Har du kun ét par cowboybukser, som du bruger hver eneste dag, vil du hurtigere slide dem op.

 

Det er vigtigt at give dine cowboybukser en pause fra tid til anden. Det er derfor en god idé, hvis du minimum har 2-3 par cowboybukser, du kan veksle imellem. Det gør nemlig, at dine cowboybukser holder meget længere.

You may also like...