Færdigretter med levering boomer

Levering af færdigretter direkte til døren er blevet et koncept, der er stormer frem til det danske samfund.

De populære måltidskasser er efterhånden blevet en foretrukken løsning i mange hjem, og dette kan der være flere årsager til.

#1 Mad til døren

En af de helt klare fordele ved at bestille måltidskasser udefra er, at du får maden leveret direkte til din dør. Maden i måltidskasserne skal typisk også bare anrettes, blandes eller varmes, inden det kan spises.

Leverandørerne leverer ofte måltidskasserne bestemte dage om ugen, hvilket giver dig et overskueligt overblik over, hvornår du kan forvente at have et fyldt køleskab uden at tage ned og handle selv.

#2 Mange nye leverandører

Eftersom at konceptet omkring måltidskasser er kraftig vækst, er det også naturligt, at der er kommet mange nye forskellige leverandører på markedet.

Der er syv populære leverandører, som varmt kan anbefales:

  • Aarstiderne har over en længere årrække været en af de førende leverandører af måltidskasser, som har måltidskasser til alt lige fra børnefamilier til slankekasser til enkelte personer.
  • Simple Feast er kendt for sine ugekasser, som indeholder aftensmad til 3 dage. Simple Feast er yderst populært blandt vegetarer eller veganere, og du skal blot bruge 10 minutter på at gøre retterne klar til at blive serveret.
  • Ret Nemt er ligesom Aarstiderne blandt de rutinerede leverandører på markedet, og siden 2006 har de sendt måltidskasser ud til danskere i hele landet. Ret Nemt har specielle måltidskasser til familier og fiskeretter, og derudover har de et spændende udvalg af udenlandske retter.

  • Sundtakeaway laver din mad, så du blot skal tænke på at varme retterne, hvis de skal det. Du skal derfor ikke stå i køkkenet selv og færdiggøre retterne. Sundtakeaway har både vegetariske retter og slankemåltider.
  • Skagenfood startede i 2001 med sine måltidskasser med stor fokus på fisk, som Skagen er kendt for. De har den populære ’’Heat & Cook’’-måltidskasse, hvor retten bare skal varmes i ovnen, og kort tid efter kan du servere den.
  • Kokkens Hverdagsmad har specialiseret sig i måltidskasser til én person, hvilke er utrolig populære. De har også kasser til familier, hvor du kan udskifte retter til din måltidskasse, medmindre der er tale om specielle måltidskasser.
  • Den Grønne Asparges har forskellige kasser med fokus på familien, mad fra udlandet og grøntsager. Der leveres også direkte til din dør, der skal dog minimum være to personer på bestillingen.

Læs mere her om leverandørerne af færdigretter.

#3 Spar tid i hverdagen og brug tiden med børnene

Har du et tidskrævende job eller generelt meget at se til, så er måltidskasserne en optimal løsning.

Du slipper for at tage turen ned i det lokale supermarked for at handle ind til de kommende dage, da alt dette bliver klaret ved at bestille måltidskasser.

Du sparer dermed en masse tid, som du med fordel kan bruge på at være sammen med dine børn, du formentligt ikke har set det meste af dagen. Du får også væsentligt mere tid til motion og overskud i hverdagen, da du pludselig har mere tid.

You may also like...